Trend in avataruri

Stateam si ma uitam zilele astea pe avatarurile listei mele de 60-70 de oameni, precum si pe ale altora, si am observat urmatoarele trenduri in ceea ce priveste avatarurile:

- Din ce in ce mai multe poze cu animalute, (in principal pisicute), in pozitii considerate cat mai “cute`n`fluffy”. De obicei, animalutele nu sunt ale stapanilor.

- Floricele, in diferite culori, formate, marimi, pozitii, mirosuri.

- Subsemnatii in diferite pozitii in baruri – ori cu o cafelutza in mana, ori cu o berica, in functie de sex, starea de alcoolemie sau banii avuti in buzunare

- Avataruri luate din alte parte (site-uri special create pentru a furniza de-astea…) cu mesaje subliminale duJmanului, prietenei, iubitului, iubitei sau strainilor (Te iube, Te pup, Te urasc, Vreau sa mori, Sper sa mori, Miss You), cu inimioare, cutite insangerate sau imagini diforme cu idei conforme.

One thought on “Trend in avataruri”

  1. :)) eu ma incadrez in a treia categorie uneori, altfel poze cu Mutra Mea, simple si b&w :P nu ii inteleg pe cei care pun animalute, si nici floricele unless sunt desenate de ei. cat despre cele cu mesaj – de acord!

    …nu e “avatare” cumva?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>