Magnatul Costi Ionita si noul sau Imperiu Media

…este titlul unui comunicat de presa pe care l-am primit astazi. Dupa ce am ras 10 minute, toata redactia, numai citind titlul, m-am hotarat sa pun unele citate si pe-aciulea, intru amuzamentul tuturor. Ahem. here comes:

Dupa ce a lansat PartyTv (2007) si MyneleTv (2008), Costi Ionita pregateste lansarea celui de al treilea post muzical al sau – MusiKlub. “Nu ma voi opri insa aici, cred ca fiecare nisa pe care o atingem necesita extensii in toate mediile de transport catre public. Posturile actuale pot fi receptionate atat pe cablu, satelit, dar avem si transmisie pe mobil si pe internet. Urmeaza si radio pentru a completa toata gama de canale de distributie”, declara Costi Ionita.

De aici am aflat de MYNeleTv. Cum, nu ati auzit de el!? tztz… pe ce lume traiti!?!

MyNele TV se bucura de un succes din ce in ce mai mare, atragand publicul cu emisiuni inedite, printre ele numarandu-se si “Istoria manelelor”.

De aici aflam ca “emisiune INEDITA” inseamna “ISTORIA MANELELOR”. De la Matusalem incoace, evident.

“S-a dovedit un format care a starnit foarte mult interes: prezentam melodii de succes mai vechi, care nu mai sunt difuzate pe nici un alt post. La fel vom face in curand si pe PartyTv, muzica romaneasca a anilor 2000-2003 merita a fi revazuta si reascultata”.

A rostit magnatul Costi. Adica baga manele vechi, despre bani, femei si masini. A…am zis “vechi”?…hm…

Avem deja mii de membri inscrisi pe www.myneletv.ro, desi postul a fost lansat in iulie”, a declarat Costi Ionita.

Adica “mii de prosti”. Sa vezi cand aud toti cocalarii si pitzipoancele, ce sute de mii o sa fie…

Costi Ionita este foarte exigent in ceea ce priveste melodiile difuzate de posturile conduse de el, calitatea fiind criteriul dupa care sunt alese.

No comment. Dar sa vedem ce conditii trebuie indeplinite pentru ca un clip sa apara pe MYNELE TV (pentru amatori!)

“Nu putem accepta videoclipuri filmate cu o camera video de 50$ si un montaj facut pe PC-ul din sufragerie!”

Da` ala din baie, de pe veceu, merge?!?

Numai prin calitate putem castiga pe termen lung si sa refacem imaginea atat a muzicii romanesti pop-dance (PartyTv este singurul post muzical care difuzeaza peste 80% muzica pop-dance romaneasca) dar si a acestui curent destul de important – muzica de petrecere si manelele. Crescand calitatea se va imbunatati si imaginea asociata acestor curente, chiar le va transforma. Suntem convinsi ca in curand publicul va respinge prostul gust si mediocritate”, a declarat Costi Ionita.

Din pacate, comunicatul de presa nu a fost semnat, i-as fi trimis un mail celui/celei ce a scris asta. Oricum, ce retinem din aceste randuri, prieteni? Faptul ca “DOAR IMPREUNA CU MyNele TV si IMPERIUL lui COSTI vom putea RESPINGE prostul gust si MEDIOCRITATEA”.

Ii multumesc lui Costi, am ras cu lacrimi.

16 thoughts on “Magnatul Costi Ionita si noul sau Imperiu Media”

  1. Vai, vai, vai… te iei asa de magnati? De oameni care detin un Imperiu Media si care promoveaza muzica de calitate? Si in ce ignoranta am trait cu totii pana acum… nu am stiut nici de PartyTV nici de Mynele TV… macar stim in premiera de lansarea MusiKlub :D. Baga si cere iertare pentru ignoranta!

  2. Cateodata renteaza sa fii jurnalist, cand mai vin comunicate din astea… A, am mai primit unul, acu` cateva luni – Invitatie la inaugurarea unei FANTANI dintr-un SAT pierdut printre dealuri, de undeva din MEHEDINTI! :D Arta.

  3. Fiecare tip de public are “merindele” lui. Asa cum OTV e televiziunea nr 3 in Romania, de ce nu ar veni si alte canale sa intre in top 10, chiar daca nu sunt pe gusturile tale?

  4. Andrei, aici nu e vorba de “gust”. Chiar de mi-ar placea acea muzica, tot as fi facut misto de acest comunicat. Si oricum, este trist ca OTV este emisiunea nr. 3 din Romania. De ce? Este evident – publicul este format preponderent din oameni care au omis intr-o anumita perioada a vietii sa citeasca niste carti, sa mearga la teatru sau sa vada niste filme marcante. (afirm asta datorita…sau din cauza…subiectelor abordate in emisiunile televiziunii mai sus-numite). Acest lucru arata nivelul intelectual al romanului. Sad, but true.

  5. Istoria manelelor ar trebui sa fie materie la scoala. Doar suna asa de academic. Si aia cu manelele vechi e aur curat…manele clasice, “acest clasic al manelelor, Costi Ionita”. Prostim lumea cu televizor, internet, reviste, mobil, radio, cablu, satelit, spam, daca nu esti atent sarim din veceu si te muscam, muhahahaaaa nu puteti scapa, cicalacacichica.

  6. mai kidz… mynele teve e de gasit pe una din platformele digitale de televiziune (care da teve la sate, in principal…) – n-as baga mina in foc, dar cred ca e focus sat, am dat intimplator de el. siprobabil ca are succes, in romanica rurala se asculta manelele mai abitir ca jurnalul tvr.

  7. ce bine ca in sfarsit avem ocazia de a scapa de prostul gust si mediocritate. eu zic sa ne alaturam cu totii curentului, este singura noastra salvare!!!

  8. Alex: cicalacacichicea am auzit-o cand eram in clasa a 7-a. in ora de religie :)) era un manelist avangardist de-i duduia dacia afara cu melodia asta. in centrul istoric al Brasovului, of all places… si sa auzi la 13 ani in ora de religie “fa jegoaso” si tot restul, te traumatizeaza pe termen lung! :P

  9. da, din vara lui 2000 e… culmea e ca, desi suna neverosimil, si pe mine m-a traumatizat
    era si este singura manea ale carei versuri nu vreau sa le aud… asta nefiind eu o pudica. pur si simplu e insuportabila atitudinea de maimuta abia data jos din copac a “barbatului”. desi cred ca maimutele sint, intrutotul, mai sensibile si de bun simt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>