Idee de blog si de bloging

In momentul in care cineva se apuca sa isi faca blog, in general are doua motive – sa se faca cunoscut, sa comunice prin intermediul blog-ului cu noi oameni si/sau vechi amici prieteni, sau sa scrie strict “pentru sufletul sau”, sa-si verse frustrarile, amarul, ideile, conceptiile si asa mai departe, sa refuleze.

In primul caz, oricine incearca sa fie interesant, sa scrie chestiuni care sa atraga atentia, sa atraga oameni, sa fie indexat o.k. in Google si asa mai departe. Nimeni nu ar vrea sa fie plictisitor.

Asa ca subsemnatul, impreuna cu (in ordine alfabetica),

Doua Tevi
Doua Tevi

Irina, Alin, Cristina, Maria si Dana, ieri, la Ceainaria Cotroceni, am venit cu o stralucita idee. Ce-ar fi sa ne apucam de un blog….BORING! Dar ATAT de plictisitor, incat sa devina AMUZANT.

Ideea geniala, despre care am ras vreo 10 minute, a fost un blog despre…TZEVI! Stiti, tevile din casa, tevile de pe strada, tevi sparte, tevi ruginite. Posturile sa fie ceva de genul… “Teava mea in fotografii – ziua 125″ ; “Teava mea si prima pata de rugina” ; “Teava ca a mea, nimeni nu are!” ; “Ce tevi s-au mai spart astazi” ; “Unde sunt cele mai necesare tevi” ; “Teava si apa calda, apa rece” ; “Concurs – trimiteti fotografii cu tevile din casa voastra, si castigati o teava noua!”.

DA, io l-as premia si i-as vizita blog-ul ZILNIC, celui ce va face cel mai PLICTISITOR blog ever. Devine amuzant, prin absurditatea lui. Bineinteles, “teava” este un subiect foarte generos si cu o multitudine de ramificatii, dar, extrapoland, s-ar putea scrie pe acelasi blog si despre “Teava si veceul” si apoi, conform Irinei, sa se faca o ramificatie despre “Colacele de la veceuri”. Si aici..pf…se poate face o RADIOGRAFIE a tuturor veceurilor publice din Bucuresti. Vizitate, TESTATE, si scris review-uri despre ele.

De exemplu…NU vizitati veceurile de pe autostrada Constanta-Bucuresti, sunt extrem de murdare. Nota 1 spre 2. (Alin stie!)

Succes si spor si NU ma injurati daca….v-am PLICTISIT cu acest post. :D

Al vostru,

Alex.

14 thoughts on “Idee de blog si de bloging”

  1. Ma, pui cate un link catre toate blog-urile noastre “mai putin boring” (pf!) si s-a facut! Oricum, vei avea CEL PUTIN 5 cititori fideli, interesati despre veceurile din Bucuresti si tevile din blocuri! Poti sa-ti faci si newsletter la RENEL, RADET, sau cine pana mea se ocupa de tevi, sa fii in tema, hahaha!

  2. Ba, ne bagam! Pe bune, ne unim fortele si, prin anostitatea noastra proverbiala, SIGUR scoatem ceva EXTREM de plictisitor. Si ne trimtem noi insine comentarii! “UAU! cel mai tare articol de pana acum! m-ai SURPRINS!” hahahah

  3. Teava de esapament intra aici? As putea sa scriu diferentele dintre ea si o teava de la baie, de exemplu? Ah, si trebuie sa ne alegem un nume sugestiv, un domeniu… alin, te ocupi tu de promovare?

  4. Eu ma ocup de imagine. Imi pun poza la inceput, cu o tzeava intr-o mana. CLAR ar fi cel mai boring lucru de pe lume… Si da Irinetta, intra si tevile de esapament (fotografiem cea de la masina ta, azi, si peste 2 ani! ;) ) Alin, dupa ce facem asta, sa promovezi puternic!!!

  5. si tzeava de esapament de la motorul meu, pe care am indoit-o trecand peste un morman de pietre intr-o curba in care am accelerat din greseala si s-a speriat irina rau de tot :P

    anyway, eu nu am cum sa pun poza cu tzevile de care ma voi ocupa eu, dar o sa pun cu altele… tzevi asemanatoare dar de pe google pentru ca altfel ma bate irina :P

  6. nu cred că devine amuzant doar pentru că este plictisitor . Trebuie şi să fie citit , să faci cititorul interesat într-un fel .
    uite un exemplu de idee interesantă pentru un blog ( deja fumată acum ) este blogul lui curvette . Pe mine şi pe alţii ne-a făcut să-i citim fără răsuflare toate însemnările .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>