Unde si ce sa faca cei doi

Hey! Voi doi! Da ma, da…da…voi doi… Am inteles ca habar n-aveti unde sa mergeti, sau ca v-ati pierdut imaginatia!

Hai ma, nu va simtiti jigniti…e normal dupa niste ani sa intrati intr-o oarecare monotonie, pf… Nu, nu protestati, hai sa va zic eu cate ceva…

 • De ce nu incercati in Ceainaria de la Cotroceni? E fix vis-a-vis de intrarea lui nea Basescu, liderul nostru absolut! Si stiti ce va recomand? Luati un loc, frumos, ori afara, ori inauntru, dupa gust…si serviti un Tea Shake, este fantastic…inghetata ce pluteste deasupra unui ceai rece, genial. Daca este iarna…va recomand Yogi. Se bea cu lapte si miere si pisca putin la limba. Motiv sa va sarutati! )
 • A, nu vreti acolo sau ati mai fost? Eh…ceva simplu si eficient, merge tot timpul. Intindeti-va pe iarba, in parcul Tineretului sau Carol. Fugiti nitel de manelisti, sunt locuri, si jucati ceva. Eu am facut asta…jocul meu se numeste CTS. Fiecare, pe rand, trebuie sa zica in maxim 5 secunde cuvinte care sa aiba legatura cu precedentele, dar sa nu inceapa cu literele C, T, sau S. Exemplu: ea zice – mare, el zice – apa, ea zice – peste, el zice – inotatoare, ea este tentata sa zica “solzi”, dar incepe cu “s’”, asa ca evita la timp si spune – rechin, el zice – rapitor si ea ia plasa si spune – criminal. De ce ea si nu el? nu`sh, eu castig tot timpul. ) Cuvintele spuse nu trebuie sa se repete.
 • Stupid zici? pf… k… atunci hai la teatru! Nu, nu la National… ce-ar fi Teatrul Foarte Mic, poate Bulandra, Teatrul de Comedie sau Act? Deseori se joaca piese mult mai bune acolo.
 • Ah, ceva distractiv, la un nivel mai…ciudat! Mergeti pe strazi pe care nu le stiti deloc. Recomand cele din spate de pe la Romana, sunt niste cladiri chiar interesante… Spre Parcul Gradina Icoanei. Daca aveti si un aparat foto, ar putea rezulta si niste instantanee to remember.
 • Cum, nu stiti cofetaria de la Romana? Cautati-o, se merita! Ce, vreti sa va dau muran-n-gura tot, pf…
 • Puteti oricand sa jucati leapsa (da bai, stiu ca esti mai rapid! Si ce daca?! Fa-te si tu ca esti mai lent…), cantati in gura mare noaptea pe strazi, badminton sau, de ce nu, sah!
 • Nu, pe bune! Sahul poate fi al dracu` de distractiv! ) Si chiar dinamic, cand incepe unul dintre voi sa arunce cu piesele in celalalt!
 • Faceti teste de inteligenta! Si tachinati-va. Si apoi, cel care castiga, sa se laude foarte mult, desi stie ca a si trisat nitel, tragand cu ochiul pe raspunsuri sau in pagina celuilalt…
 • Iesiti cu bicicleta!
 • Stati pe bordura strazilor, sa vedeti cum vin masinile catre voi, pe langa voi, prin fata voastra.
 • Puteti manca ceva excelent La Bolivar, un restaurant f. bun. Si scump. Dar bun.

Hai, gata, dispareti. Nu am nici eu o mare imaginatie la ora asta. Oricum, puteti lua trenul oricand si sa mergeti la munte. Insa despre asta, alta data…

Ceai placut!

Maria alegand un ceai
Maria alegand un ceai

3 thoughts on “Unde si ce sa faca cei doi”

 1. :)) :)) :)) Vai, alex!!!Nu stiu cum de am ratat acest post dar e foarte foarte amuzant..Dar vezi ca nu stiu daca maria a aprobat poza..:))..Oricum, genial!I’m cracking on the inside..maine, poimaine iti da 24-fun-ul rubrica “Unde si ce sa facem.Un ghid practic de redescoperire a timpului in doi marca Nane” ;)

  P.S. Ma bucur ca in sfarsit ai recunoscut, voalat sau nu,ca te-am umilit la testele de inteligenta.

 2. tsktsk, n-am recunoscut NI-MIC!
  Si da, e amuzant ca si eu am uitat de postul asta.
  de fapt, am uitat de f. multe, daca mi-as reciti blogul acum…damn…ar fi ceva aproape NOU pentru mine! :D Secsiiiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>